Naša zgodba

…in ko je sobica najine MiniBini Zale postala premajhna in omare pretesna za vse, kar sva ji kot mami in ati želela pripraviti je nastopil čas za MiniBini.

Na nek način sva že celo življenje povezana z ustvarjanjem ter preizkušanjem različnih tehnik. Odkar sva postala starša sva svoje ustvarjalne ideje začela prilagajat hčerkici Zali. Tej majceni štručki sva že pred prihodom sobico spreminjala v mini kraljestvo in tako so se rodile ideje o blazinicah, zastavicah, stenskih nalepkicah, šotorčkih, ... Zalino omaro sva polnila z bodyi, ki sva jih potiskala z najrazličnejšimi sporočilci, šivala sva rutice, krilca, hlačke in podobno.

Idej kar ni in ni zmanjkalo. In ko je sobica najine MiniBini Zale postala premajhna in omare pretesna za vse, kar sva ji kot mami in ati želela pripraviti je nastopil čas za MiniBini.
Druži naju ljubezen (do ustvarjanja) in veseliva se novih izivov. Kar ne zmorem JAZ zmore ON (Zala pokaže, mami vizualizira in ati realizira).

In to je tisto kar dela MiniBini zgodbo tako simpatično popolno in ♥. Vsak dan se trudimo sprejemati lepo in uživati v sreči, ki nam jo je namenilo življenje.

Mini Bini predstavlja kolekcijo unikatnih izdelkov za male in velike (oblačila, dodatki, dekoracija,…). Paleta izdelkov je iz dneva v dan večja, Mini Bini ideje kar čakajo na raelizacije.